Холандия

Вашата оценка
  Екскурзия Белгия и Холандия със самолет - хотели 3* или 4* по избор
Код на оферта: 478357

Маршрут:
Брюксел - Гент - Брюж - Антверпен - Ротердам - Хага - Амстердам

775

7 дни / 6 нощувки
Транспорт: Самолет

 

1 ДЕН / София - Брюксел
Полет София – Брюксел. Трансфер. Настаняване в хотел 3* или 4* (по избор) в района на Брюксел. Нощувка.

2 ДЕН / Брюксел
Закуска. Отпътуване за Белгия. Пристигане в Брюксел - „столицата на Европа“. Разглеждане на града: Катедралата „Свети Михаил“, Гран Плас – централният площад с великолепната сграда на Кметството и прекрасните сгради на гилдиите в стил Фламандски Ренесанс, статуята на Манекен Пис, Кралският дворец, двореца Белвю, Съдебната палата, Рибния пазар. По желание посещение на Кралския музей на изящните изкуства и на Музея на шоколада. Свободно време или по желание посещение на Мини Европа (20 € с включена входна такса). Връщане в избрания хотел в района на Брюксел. Нощувка.

3 ДЕН / Гент - Брюж (по желание)
Закуска. Свободно време в Брюксел или по желание еднодневна екскурзия до Гент и Брюж (30 €). Първа спирка в Гент - един от най – изтънчените средновековни градове, главен център на Източна Фландрия. Лимбург е централната улица в центъра на града, по която са наредени безценни средновековни паметници, между които Двореца на Жерар Дявола и Катедралата “Свети Бааф“, в която е изложено произведението – шедьовър, върхът в творчеството на Ван Ейк – „Поклонение пред Мистичния агнец”. Продължаване за романтичния Брюж - главен административен център на Западна Фландрия, очарователен средновековен град, който се простира по дължината на безброй канали. Посещение на красивите площади Маркт и Бур и накрая по желание обиколка с корабче по каналите, между които и Грьоне – Рей, едно от най – пленителните и известни кътчета на града. Вечерта връщане в избрания хотел. Нощувка.

4 ДЕН / Антверпен - Ротердам - Хага
Закуска. Отпътуване за Холандия през Антверпен с кратък престой за посещение на великолепния площад на Гилдиите, Кметството и Брабо фонтан, както и Катедралата, известна с творбите на Рубенс. Пристигане в Ротердам, разходка в централната част, където ще видите Кметството, Пощата, Борсата. Изключително впечатляващи са Кубичните къщи – оригинално архитектурно решение, кулата Юромаст, както и мостът „Еразъм“.Следобед посещение на Хага и кратка разходка през дворцовия комплекс Биненхоф, Кралската картинна галерия Мауриц Хаус и Кралския Дворец Нордеинде. Настаняване в хотел 3* или 4* (по избор) в района на Хага / Амстердам. Нощувка.

5 ДЕН / Амстердам
Закуска. Tуристическа програма в Амстердам - градът на диамантите или "Северната Венеция" с 460 моста, прорязан от десетки канали. Туристическа програма: Кралският дворец (отвън), площад Дам, Новата Катедрала, Пазарът на цветята, Кварталът на червените фенери. Посещение на Музея на Ван Гог (17 €)и Райксмузеум (17,50 €) и по желание романтична разходка с корабче по каналите. Връщане в избрания хотел. Нощувка.

6 ДЕН / Амстердам - Айндховен
Закуска. Отпътуване за Айндховен. Настаняване в хотел 3* или 4* (по избор) в района на Айндховен. Свободно време. Нощувка.

7 ДЕН / Айндховен - София
Закуска. Трансфер до летището. Полет Айндховен - София.
Цена за настаняване в хотели 3* по цялата програма 775 евро / 1516 лв.
Цена за настаняване в хотел 4* в Лондон за последните 3 нощувки 918 евро / 1795 лв.
3% отстъпка за ранни записвания до 28.02.2019!

Условия за записване:
 • Депозит: 50% от пакетната цена;
 • Доплащане: 30 дни преди датата на на отпътуване;

 • Минимален брой туристи за провеждане на екскурзията: 25 туристи;
 • Летищните и горивните такси подлежат на препотвърждение от авиокомпанията. В този случай цената на пътуването може да бъде променена съгласно начислените такси.

Анулации и неустойки:
 • при повече от 90 дни преди датата на отпътуване – неустойка не се удържа;
 • между 89-ия и 60-ия ден преди датата на заминаване се удържа размерът на внесения депозит;
 • между 59-ия и 30-ия ден преди датата на заминаване се удържа 80% от стойността на екскурзията;
 • при по-малко от 30 дни преди датата на заминаване се удържа 100% от стойността на екскурзията.

Необходими документи:
 • Български граждани, пътуващи по програмата е необходимо да притежават валидна лична карта или паспорт.
 • За лица до 18 години, пътуващи без родител/родители – нотариално заверена декларация - оригинал и ксерокопие и копие от акта за раждане.

Тръгване от
 • летище "София"


Дата Двойна стая
19.07.2019 г. 918 €
19.07.2019 г. 775 €


Подобни оферти
1645 лв.
8 дни/ 7 нощувки
дати:
14.05.2020г.
 
918 лв.
4 дни/ 3 нощувки
дати:
12.12.2019г.
 
Последно разглеждани
Екскурзии
Абонамент за оферти
Абонирайте се за нашия е-бюлетин и
получавайте нашите актуални оферти.
   
 
 
 
   
Въведете кода: