Оферти за екскурзии, почивка и ваканция за Котор в Черна Гора

Вашата оценка 5 от 1 глас
Котор
Всяка година хиляди туристи идват на екскурзия до Котор, привлечени от уникалното съчетание на архитектура, възможността за прекрасна почивка на брега на морето, както и културните събития в региона. Историческите забележителности в Котор, са добре запазени паметници на културата, които са официално признати от ЮНЕСКО за световно културно наследство. Трябва да посетите Стария град. Ниските цени на една почивка в Котор привличат любителите на древността от различни страни. Веднъж попаднали тук, ще се пренесете назад във времето и ще се окажете в Средновековието.

Забавлението, което в допълнение към архитектурната красота, прави Котор известна и популярна дестинация. Ярките цветове на костюмите и театралните шествия по време на местните фестивали, ще помните много дълго време. Всяка година в курорта можете да посетите международен летен карнавал, фестивал на изкуствата и фестивала на Детския театър.

Плажовете на Котор са приятни, с много ресторанти на първа линия, които ще задоволят и най-взискателните чревоугодници. Отличните хотели ще ви изненадат приятно с нивото на услугите, които предлагат. Очаквайте от Котор една уникална възможност да се потопите в миналото и определено ще искате да посетите този красив град отново.
Подобни дестинации
Свети Стефан
Черна Гора
Полезни връзки:
Свети Стефан | Котор | Черна Гора |
Абонамент за оферти
Абонирайте се за нашия е-бюлетин и
получавайте нашите актуални оферти.
   
 
 
 
   
Въведете кода: