Оферти за Круизи путувания, ваканция и пътешествия

Вашата оценка 5 от 4 гласа
Круизът не е просто пътешествие с кораб. Това е впускане в истинско приключение, свобода и бягство от еднообразното ежедневие, запознаване с нови хора и изследване на непознати страни. Големите кораби, създадени специално за круизи, са луксозно и безопасно място за пътуване. На борда има организирани толкова и различни забавления, че може да не ви стигне времето да пробвате всички – спорт, шоу програми, спа процедури, барове и казина, както и екипаж, готов да ви глези. Съвременните кораби, на които се организират круизи, са истински оазиси на удоволствието. Луксозни, плаващи хотели, които ви водят от едно красиво пристанище до друго и са снабдени са със специални стабилизатори, които тушират люлеенето по време на плаване.

Bultravel.eu организира круизи, включващи разнообразни дестинации – Истанбул, Италия, Канарски острови и Барселона, Гърция или норвежките фиорди.
На страниците на сайта можете да получите подробна информация за датите и пристанищата на отпътуване, кораба, каютите и маршрута.
Открийте свободата да плавате в открито море.
Полезни връзки:
речни круизи в европа |
Абонамент за оферти
Абонирайте се за нашия е-бюлетин и
получавайте нашите актуални оферти.
   
 
 
 
   
Въведете кода: