Автобусни и самолетни екскурзии до Босна и Херцегорина

Вашата оценка 5 от 1 глас
 
 
 
 
 
 
 
 
3 дни / 2 нощувки
199 лв.
Дати: 07.04.2018 г.
4 дни / 2 нощувки
199 лв.
Дати: 02.03.2018 г. , 19.04.2018 г.
3 дни / 2 нощувки
240 лв.
Дати: 27.04.2018 г. , 25.05.2018 г.
4 дни / 3 нощувки
285 лв.
Дати: 06.04.2018 г. , 28.04.2018 г.
4 дни / 3 нощувки
289 лв.
Дати: 06.04.2018 г. , 04.05.2018 г.
4 дни / 3 нощувки
355 лв.
Дати: 30.12.2018 г.
5 дни / 4 нощувки
358 лв.
Дати: 05.04.2018 г. , 27.04.2018 г.
5 дни / 4 нощувки
358 лв.
Дати: 27.04.2018 г. , 23.05.2018 г.
7 дни / 5 нощувки
515 лв.
Дати: 02.06.2018 г. , 21.09.2018 г.