Автобусни и самолетни екскурзии до Полша

Вашата оценка 5 от 1 глас
 
 
 
 
 
 
 
 
12 дни / 10 нощувки
1355 лв.
Дати: 14.07.2018 г.
9 дни / 8 нощувки
1395 лв.
Дати: 01.05.2018 г. , 17.07.2018 г.
10 дни / 9 нощувки
2095 лв.