Автобусни и самолетни екскурзии до Босна и Херцегорина

Вашата оценка 5 от 1 глас
 
 
 
 
 
 
 
 
3 дни / 2 нощувки
199 лв.
Дати: 04.05.2019 г. , 21.06.2019 г.
3 дни / 2 нощувки
240 лв.
Дати: 04.05.2019 г. , 24.05.2019 г.
4 дни / 3 нощувки
285 лв.
Дати: 26.04.2019 г. , 23.05.2019 г.
5 дни / 4 нощувки
358 лв.
Дати: 01.05.2019 г. , 19.06.2019 г.
5 дни / 4 нощувки
358 лв.
Дати: 01.05.2019 г.
5 дни / 4 нощувки
445 лв.
Дати: 26.04.2019 г. , 22.05.2019 г.
6 дни / 5 нощувки
478 лв.
Дати: 03.06.2019 г. , 10.06.2019 г.