Без Такса Резервация

Вашата оценка 5 от 4 гласа

Без Такса Резервация

 

BulTravel не начислява такси за резервации, скрити такси за кредитни карти или каквито и да са други скрити такси по обслужването на своите кленти.

 

BulTravel не начислява такси за промяна на резервация или такси за анулации с изключение на такива за които страните са уведомени предварително.

 

Някои туроператори и туристически агенти понякога добавят такси за промяна или отмяна, без да е уведомен клиента за това. Ние винаги ще Ви уведомим предварително за това и никога няма да добавим резервационни такси или допълнителни такси за обслужване без Вашето съгласие.

 ОТЗИВИ и КОМЕНТАРИ

Прочетете какво мислят клиентите за даден хотел и програма или за нашето обслужване, разберете от тези туристи как са прекарали своята почивка, вижте и техните оценки които са дали.

Трябва да кажем, че ние вярваме, че това е най-добрият подход за избор на хотел, програма и туроператор с когото да направите своята резервация за мечтаната почивка.

Всички мнения са написани от хора, които са били на пътуване или хотелско настаняване, ето защо те са важна част от нашето развитие и Ви дават ясна насока за предлаганите от нас услуги. Ние никога редактирате или премахнете оригинални мнения.

 

Коментари можете да дадете за всеки един ХОТЕЛ на съответната му страница за представяне.

Отзиви за нашето обслужване можете да дадете на : https://www.bultravel.eu/send_review.html

 

Условия за публикуване на коментари:

  1. Коментарите трябва да са написани на кирилица в противен случай няма да се публикуват.
  2. Коментар с невалиден е-майл адрес, няма да бъде публикуван.
  3. Личната информация и посочения е-майл е поверителна и няма да бъде разкривана пред трети страни.
  4. Ние си запазваме правото по обективни причини, свързани с нецензорно или обидно съдържание, както и съдържащи ругатни и други, да не публикуваме даден коментар.
  5. Ние даваме възможност за изпращане на коментари, като гарантираме, че не ги редактираме, но също така не се задължаваме с тяхното публикуване, ако те не отразяват обективното състояние.

 


 

ЗАСТРАХОВКИ

Туроператорът има сключена застраховка „Отговорност на туроператора“ в застрахователно дружество „Лев Инс“ АД.


Застраховка „Отмяна на пътуване”

Застраховката е доброволна и е предназначена за лица, на които им предстои туристическо или бизнес пътуване на територията на България или чужбина. Сключва се след датата на покупка на туристически пакет (в случай, че до датата на отпътуване има повече от 31 дни и при условие за изчакване от 10 дни; в противен случай – датата на застраховката и датата на плащане на пакета трябва да са идентични).

Покрива риска от анулация или пропуснато пътуване поради медицински или немедицински причини (тежко заболяване, установяване на бременност, внезапно прекратяване на трудов договор, връчване на молба за развод, неуспешно явяване на зрелостен изпит, кражба с взлом в дома на застрахования, внезапно тежко заболяване, злополука или смърт на роднини – брачни партньори, деца, родители, свекъри, тъстове, снахи, зетьове и др.), независещи от волята на застрахования и непредвидими към момента на сключване на застраховката. Застрахователят възстановявa на застрахованото лице разходи за самолетни билети, хотелски резервации и други туристически и бизнес услуги, извършени предварително, които не могат да бъдат възстановени при отмяна на пътуването. Покриват се  редица рискове, включително разходи за отмяна на пътуването; разходи за съкращаване или прекъсване на пътуването; разходи за закъснение или отмяна на самолетен полет.


Ние предлагаме на всички туристи Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" на лицензирана застрахователна компания по Ваш избор, която не е включена в цената на пътуването, с лимит на отговорност, конкретно посочен от Вас. Застраховката е в сила по време пътуването извън България. Тя не покрива разходи за стоматологична помощ, медицински разходи за хронични заболявания, разходи при бременност, усложнения при бременност и аборт и други, които не са включени в покритието на застраховката. При пътуване по време на бременност се изисква писмено уверение от лекар, че въпросното лице може да пътува за съответния период и програма.

За повече информация вижте пълните условия на всички предложени застраховки, които ще са част от приложено към настоящия договор.

 НЕПРЕОДОЛИМА СИЛА, ФОРСМАЖОРНИ ИЛИ НЕЗАВИСЕЩИ ОТ НАС ОБСТОЯТЕЛСТВА

По време на хотелското настаняване, пътуването или почивката Ви, за форсмажорно или независещо обстоятелство като такива се считат всички изброени обстоятелства, а именно : влошени метеорологични условия, усложнена обстановка по пътищата, забавяне на гранични пунктове, оказване на помощ на турист, национални и религиозни празници, масови обществени мероприятия, стачки, военнополитически конфликти и ограничения, природни бедствия, промяна в работното време на музеи и обекти, технически проблем или авария с превозното средство непосредствено преди пътуване или по време на пътуването и други изключителни обстоятелства. За непреодолима сила или събитие по време на Вашата резервация или непосредствено преди нея, се счита явление, което не може да се предвиди или избегне от страна на туроператора или неговите контрагенти при добросъвестно изпълнение на нашите и техните задължения.

 

При гореизложените случаи си запазваме правото да променим вашата резервация за настаняване, пътуване или почивка, като направените промени и действия от наша страна са според конкретно възникналата ситуация, без Ние да носим отговорност и да дължи неустойки за това или каквити и да са други обезщетения.

 


 

СПЕЦИАЛНИ ИЗИСКВАНИЯ

При специални изисквания към нас е необходимо е да ни информирате за всички Ваши такива специални изисквания преди да сключите договор за хотелско настаняване, организирано пътуване или почивка, за да имаме възможност да отговорим на тях. Ние може да се наложи да направим допълнителни разходи за да осъществим Вашите специални желания, както и за някои от тях да се наложи да заплатите допълнителна цена, предварително или на място, за което ще бъдете уведомени устно или писменно.

 

Агенцията изпълнява изискванията на Регламент (ЕО) № 1107/2006 на Европейския парламент и на съвета към него от 05.07.2006 г. относно правата на хората с увреждания и на хората с ограничена мобилност при пътувания с въздушен, морски и наземен транспорт, като КЛИЕНТА, който ни възлага поръчката по договора, се задължава да ни уведоми в писмен вид за тях.