Ваучер - подари пътуване или ваканция

Вашата оценка 5 от 2 гласа
Подарете пътуване с ВАУЧЕР на „Агент Експрес“ ЕООД, гр. Стара Загора

Направете един незабравим, практичен и уникален подарък на свои близки, приятел или колега като закупите "ТУРИСТИЧЕСКИ ВАУЧЕР" за мечтаната вакансия или почивка в любимата дестинация.

Ваучерът за подарък дава възможност да подарите, избран от Вас туристически пакет или да го заредите със сума на стойност 50, 100, 200 лева или с избрана от Вас сума.

Подаръчният ваучер представлява предплатена туристическа услуга за:
1. Хотелско настаняване в България
2. Сватбени пътешествия
3. Уикенд и СПА програми
4. Екскурзия в България или по Света
5. Почивки в България или по Света
6. Самолетен билет

Закупуване на подаръчен ваучер за определена туристическа услуга:
 • При закупуване на подаръчен ваучер за конкретна туристическа услуга е необходимо да бъде направен избор на вида услуга, направление и период на пътуване, да бъде направена предварителна резервация за избраното пътуване, както и да бъдат предоставени съответните данни на пътуващите.Ваучерът се придружава от всички документи, необходими за осъществяване на съответното пътуване.

Ваучерът е личен и поименен. Възможността за неговото преотстъпване е в пряка зависимост от клаузите на подписания договор за пътуването.
 • Валидността на ваучера е обвързана с конкретните дати на пътуването. Правото на промяна на така определената валидност на ваучера е в пряка зависимост от възможността, предвидена в клаузите на подписания договор за пътуването.
 • Ваучерът за подарък не може да бъде заменян за парична стойност и не подлежи на връщане или замяна за неговия паричен еквивалент.

Закупуване на подаръчен ваучер на определена стойност:
 • За закупуването на подаръчен ваучера е необходимо да бъде посетен офисът на „Агент Експрес“ в град Стара Загора.
 • За закупуване на подаръчен ваучер на определена стойност е необходимо и да бъде посочена и заплатена конкретната сума.
 • Ваучерът за подарък може да бъде използван за всички продукти, които предлага „Агент Експрес“, съответстващи на неговата парична стойност.
 • Ваучерът е личен и поименен, но може да бъде преотстъпен.
 • При избор на една или няколко услуги с по-малка стойност от тази на ваучера, остатъкът не се възстановява. При избор на една или няколко услуги с по-голяма стойност от тази на ваучера, разликата се доплаща от клиента.
 • Ако сумата за ваучера е по-голяма от цената на избраната услуга (избраните услуги), клиентът може да закупи допълнителна услуга със стойността на остатъка по ваучера или по-голяма. В случай, че не желае, разликата не се възстановява.
 • Валидността на ваучера е до една календарна година от датата на неговото издаване. В случай, че не бъде използван в този срок, сумата заплатена за него не се възстановява.
 • Ваучерът за подарък не може да бъде заменян за парична стойност и не подлежи на връщане или замяна за неговия паричен еквивалент.

Закупуване на Ваучер за подарък:
 • Можете да закупите ваучер за подарък от „Агент Експрес“ лично на място в офиса на агенцията или да поръчате по електронна поща и да заплатите стойността му по банков път.
 • В случай, че ваучерът е заплатен по банков път, той ще Ви бъде доставен безплатно с препоръчано писмо. Ако предпочетете да го получите с куриер и да заплатите за него с наложен платеж, то неговата доставна цена се заплаща от Вас.

За допълнителна информация и въпроси, не се колебайте да се свържете с нас на посочените координати в сайта!