Почивка на Сейшелите

Вашата оценка 5 от 1 глас
Излежавайки се в шезлонг под палмово дърво по времен на почивката си в Сейшелите, би ви било трудно да повярвате, че държавата има изключително бурно минало. Сейшелите са една островна държава, разположена в архипелага на 115 острова, от които 33 са обитаеми. Най-удобният начин за пътуване между тях са полетите на Еър Сейшели.

Топлият сезон в Сейшелите е за периода от ноември до март, когато ветровете духат от северозапад, а студеният сезон - от май до септември, когато ветровете духат от югоизток. Април и октомври са "преходните" между двата сезона, когато посоката на вятъра е обратна.

През зимата, по време на сезона на мусонит,е времето е обикновено по-топло и дъждовно, а през лятото - сухо и хладно.

Всички общински плажове в Сейшелите са пясъчни, разположени в малки заливчета. Всеки хотел разполага със собствена плажна ивица, но не само отседналите в този хотел могат да използват плажната ивица. Чадърите и шезлонги са безплатни.

Офертите за Сейшелите включват различни опции за хотелски вериги, обхващи всички по-големи острови и малки бунгала, с различна степен на комфорт. Във всеки случай дори и малките хотели на Сейшелските острови гарантирано предоставят услуга, съответстваща на всички международни стандарти.

Местната кухня е създадена на базата на традиционни рецепти на островитяните, но силно повлияна от европейските, особено френските кулинарни традиции, докато все още са забележими индийски нотки. В основата на местните е креолската кухня - морски дарове, ориз, кокосови орехи и къри.

Сватбите на Сейшелските острови е все по-популярна сред младоженците - все повече и повече двойки държат за тази церемония да изберат някой тропически райски остров, а Сейшелските острови с тяхната девствена природа са може би най-подходящото място за романтична сватба.

Най-добрите места за сърф са остров Махе и Праслин, а най-опитните рибари казват, че Сейшелите са рай - тук можете да хванете риба тон, баракуда, тигрова акула и мако акула.

 
 
 
 
 
 
 
 
8 дни / 7 нощувки
1786 лв.
10 дни / 7 нощувки
1825
Дати: 20.07.2019 г. , 27.07.2019 г.
10 дни / 7 нощувки
1881
Дати: 20.07.2019 г. , 27.07.2019 г.
10 дни / 7 нощувки
2784
Дати: 20.07.2019 г. , 27.07.2019 г.
Абонамент за оферти
Абонирайте се за нашия е-бюлетин и
получавайте нашите актуални оферти.
   
 
 
 
   
Въведете кода: