Малта

Вашата оценка 5 от 1 глас
Екскурзия до Малта, малка страна, като перла в огърлицата на блестящото средиземноморие е избор на стотици хиляди туристи от различни краища на света. Но не само историческите ценности и забележителности в Малта примамват туристите - луксозни курорти и мек средиземноморски климат, бягство от суматохата на града, спокойствието и тишината на закътани живописни заливи, са изключително привлекателни за много от нас.

Малта е рай за любителите на морския въздух. Тук има много чисти и красиви плажове, но това не означава, че само трябва да лежите под слънцето - можете да наемете лодка или яхта и отиде на малко пътешествие край острова.

Поичвката в Малта може да бъде и активна - насладете се на красотата на подводния свят; ако сте любител на нощния живот, тук ви очакват блестящите светлини на нощните клубове, барове и ресторанти.

Без значение как планирате да прекарате почивката си - проучване на древни реликви, възстановяване на здравето, разглеждане на природата или морския свята, всичко това може да се намери в Малта.
Прочети още
 
 
 
 
 
 
 
 
5 дни / 4 нощувки
426
Дати: 29.12.2019 г.
Абонамент за оферти
Абонирайте се за нашия е-бюлетин и
получавайте нашите актуални оферти.
   
 
 
 
   
Въведете кода: