Оферти за екскурзии, почивка и ваканция за Азорски о-ви в Португалия

Вашата оценка 5 от 1 глас
Азорски о-ви
Девет великолепни острова потънали в Атлантическия океан между Португалия и Северна Америка - на Азорските острови, скъпоценен рай на Атлантическия океан, където красивата лагуна и вулканични езера в кратери на изгаснали вулкани, сенчести пещери и тайнствени пещери, величествени древни крепости и дворци, вкусен чай и ананас, насаждения от сочни лозя и яхтено пристанище, вълнуват въображението и пленяват сърцето завинаги.

Всеки един от островите на архипелага ще изненада гостите си с нещо специално и уникално, давайки едно незабравимо преживяване. Офертите за Азорски о-ви неслучайно включват три направления - Сан Мигел, Санта Мария и Фаял. Една от най-популярните атракции за екотуризъм в Азорските острови, е наблюдението на делфини и китове в естествената им среда. Плуване с делфини в крайбрежните води е възможно от юни до началото на октомври, а през май и юни край бреговете на Азорските острови може да се наблюдава повече от 20 вида китове, най-подходящ за този остров на Пико.

Забележителностите в Азорски о-ви са свързани главно с почивки на морето, туристически обиколки, катерене на вулканични върхове, както и тънкостите на гмуркане и екотуризъм. Природата и архитектурното наследство на Азорските острови със сигурност ще остави траен отпечатък върху всички посетители, независимо от вида на почивка и настаняване.
Подобни дестинации
Лисабон
Португалия
33 екскурзии
1 почивка
Порто
Португалия
о-в Мадейра
Португалия
Абонамент за оферти
Абонирайте се за нашия е-бюлетин и
получавайте нашите актуални оферти.
   
 
 
 
   
Въведете кода: