Оферти за екскурзии, почивка и ваканция за Будапеща в Унгария

Вашата оценка 5 от 1 глас
Будапеща
Може да се каже, че Будапеща е истинско "бижу" на Европа и неговата красива столица, а след това да не се казва нищо. Множество барокови квартали, театри и луксозни дворци, които са запазени с техните бронзови, зеленикави куполи, духът на империята, древните укрепления на Буда, най-големите паметници на унгарските крале и светци, разбира се, величествената сграда на Парламента, перфектни по всяко време на деня или през нощта.

Ако сте в Будапеща не се лишавайте от удоволствието през деня или вечер, да седнете на маса в уютен ресторант и да се насладите на един прекрасен гулаш и да изпиете чаша или две от Токай. Ние не можем да пренебрегнем прочутите бани, с които Будапеща е известена в цяла Европа за спа почивки, с над 120 минерални извора.

Офертите за Будапеща, често наричан "Перлата на Дунава", са за едно различно, съблазнително и пленяващо сетивата изживяване - европейската култура със специален унгарски вкус. Заради красотата и романтичната си атмосфера, Будапеща получи статут на Париж в Източна Европа.

Дори и само уикенд в Будапеща си струва - побързайте, перлата на Дунава ви очаква!
Екскурзии в Будапеща
4 дни / 3 нощувки
479 лв.
Дати: 30.12.2020 г.
6 дни / 4 нощувки
582 лв.
Дати: 29.12.2020 г.
5 дни / 3 нощувки
442 лв.
Дати: 23.12.2020 г.
Полезни връзки:
Унгария |
Абонамент за оферти
Абонирайте се за нашия е-бюлетин и
получавайте нашите актуални оферти.
   
 
 
 
   
Въведете кода: