Оферти за екскурзии, почивка и ваканция за Йонийски о-ви в Гърция

Вашата оценка 5 от 1 глас
Йонийски о-ви
Йонийските острови са разположени в западната част на Гърция в Йонийско море. Поради стратегическото им местоположение и изобилие от валежи, на острова има мек климат, буйна растителност и е по-малко ветровито, отколкото в други части на страната.

Йонийските острови често се наричат "архипелаг от седем острова", въпреки че освен от седем основни, има много хубави малки острови, от които около 20 са населявани и се отличават с изключителна красота: плодородна земя, мек климат, гористи планини, високи бели скали, лазурно синьо море и тихи плажове с бял пясък, привличат много туристи на почивка в Йонийски о-ви.

Зелените острови имат шарени крайбрежия, златисти плажове и девствена красота, запазила духа на времето. Историческите паметници изпращат всеки турист дошъл на екскурзия до Йонийски о-ви в романтични времена. А усмихнатите хора, приветливи и радостни, пеят и танцуват на всяка крачка.

Островите са надарени с богата природа, безкрайни красота и безкрайна красота. Корфу е кралицата на Йонийско море с венециански чар - тук зелените планини и ниско разположените райони с цветно синьо море и бели скали, създават усещане за земен рай. Прибавете към това и красотата на исторически места, създавайки по този начин, идеално място да пътуват по всяко време на годината.

Кефалония е остров с традиционни села и живописни заливи, които са идеални за туризъм и вечерни разходки. Закинтос пък е убежище за морските костенурки, а Лефкада е остров, натрупал международна слава. В допълнение гърците съчетават почивката си с празник, а това на Йонийските острови е направо традиция. Тук можете да опитате някои от най-добрите вина на страната, произведени в плодородните островите в Йонийско море, а кухнята включва специални рецепти и вкусове, които не могат да бъдат забравени!


Всички оферти за Йонийски о-ви са за популярни туристически дестинации и привличат всяко лято хиляди туристи от всички краища на земята. Те предлагат всички видове туризъм, като археологически, религиозен, морски, еко и т.н.

Почивки в Йонийски о-ви
Подобни дестинации
Атина
Гърция
10 екскурзии
о-в Крит
Гърция
8 почивки
о-в Санторини
6 екскурзии
3 почивки
Абонамент за оферти
Абонирайте се за нашия е-бюлетин и
получавайте нашите актуални оферти.
   
 
 
 
   
Въведете кода: