Милано

Вашата оценка
Милано
Милано е столицата на Северна Италия и една от модните столици на света, градът на футбола и бизнеса. Почивка в Милано избират туристи, които искат да видят един невероятен брой шедьоври.

Да опишем всички забележителности на Милано не е възможно, затова ще се фокусираме върху най-интересното, което можете да видите дори за един уикенд в Милано. Посетете величествената готическа катедрала Дуомо, с чудесен изглед към Алпите; не пропускайте първата сграда в Италия, построена в стила Арт Нуво и най-големият търговски център в Европа - Витори Емануеле. В църквата Санта Мария дела Грация, пък ще намерите най-известната в света фреска, "Тайната вечеря" на великия Леонардо да Винчи.

Милано крие много загадки и странно съчетава различни стилове - Арт Нуво и ренесансово великолепие на сградите, тихи зелени дворове, скрити зад строги сгради и уличните музиканти на Piazza Mercanti. Атмосферата на града се усеща веднага. Милано е като черупка, корава и груба обвивка, скриваща перла - офертите за Милано ще ви гарантират приятно преживяване по всяко време на годината.
Екскурзии в Милано
Почивки в Милано
8 дни / 7 нощувки
1599 лв.
Дати: 05.10.2019 г.
Подобни дестинации
Рим
Италия
32 екскурзии
7 почивки
Флоренция
3 екскурзии
3 почивки
Венеция
Италия
20 екскурзии
2 почивки
Абонамент за оферти
Абонирайте се за нашия е-бюлетин и
получавайте нашите актуални оферти.
   
 
 
 
   
Въведете кода: