Оферти за екскурзии, почивка и ваканция за Порто в Португалия

Вашата оценка 5 от 1 глас
Порто
Екскурзия до Порто, един от най-старите градове в Иберийския полуостров е популярен избор за много туристи, заради това, че в града има богато историческо наследство, замразено в архитектурни сгради от различни епохи, хармонично съчетано с динамична модерност.

Един силен аргумент да дойдете за уикенд в Порто е за да се насладите на едно от най-скъпите вина - порт, тази аристократична напитка с невероятна история. На първо място, тя е направена от место грозде, отглеждано в долината на река Дуро. Местните пейзажи са красиви, но изненадващо неподходяща земя за лозя. В Португалия се твърди, че порта де ражда напук на климатичните условия.

Почивката в Порто ще бъде непълна, ако не минете поне по един от многото мостове на града. Мостове извисяващи се над река Дуро, са полезна практичност и служат като украшение, и са атракциите на Порто. Общо пет на брой, най-старият е железопътен мост на кралица Мария Пия. Мостът е надвиснал над реката на височина от 60 метра. Какво мислите, какви емоции ще ви завладеят от тази красота?
Подобни дестинации
Лисабон
Португалия
33 екскурзии
1 почивка
Азорски о-ви
Португалия
о-в Мадейра
Португалия
Абонамент за оферти
Абонирайте се за нашия е-бюлетин и
получавайте нашите актуални оферти.
   
 
 
 
   
Въведете кода: