Оферти за екскурзии, почивка и ваканция за Прага в Чехия

Вашата оценка 5 от 1 глас
Прага
Прага е един прекрасен град, в който ще се влюбите от пръв поглед. Почти недокоснат историческия център на града е останал непроменен през вековете и затова не е учудващо, че толкова много туристи ежегодни избират.

Златна Прага с калдаръмени средновековни улици, павета, прекрасна пешеходна зона, готически замъци, живописно, богато украсени с цветни къщи, сякаш са излезли от стари приказки, великолепни катедрали, дворци и голям брой кули. Прилагателното "магия" се прилага за Прага неслучайно - това наистина е най-магическия и тайнствен град в Европа и легендарния "дух на Прага".

Сред забележителностите на Прага е кметството с прочутия астрономически часовник Орлож: на всеки час от 8 сутринта до 8 часа, на часовника построен през XV век, излиза по една фигури на дванадесетте апостоли, които представляват заплаха за Османската империя. Един от символите на Прага е Карловия мост. Тази структура с 516 м дължина и 30 декорирани. Прага е красива по всяко време на годината: в допълнение към невероятна архитектура, тук ще намерите отлична чешка кухня, разнообразие от музеи и ниски цени.
Екскурзии в Прага
5 дни
1129 лв.
Дати: 06.10.2023 г.
5 дни
1124 лв.
Дати: 22.12.2023 г.
Почивки в Прага
4 дни / 3 нощувки
792 лв.
Дати: 12.10.2023 г. , 26.10.2023 г.
Полезни връзки:
Чехия |
Абонамент за оферти
Абонирайте се за нашия е-бюлетин и
получавайте нашите актуални оферти.
   
 
 
 
   
Въведете кода: