Оферти за екскурзии, почивка и ваканция за Свети Стефан в Черна Гора

Вашата оценка 5 от 1 глас
Свети Стефан
Животът понякога взема изненадващи обрати не само при хората, но и при географските обекти. Свети Стефан от малко рибарско селце на острова с течение на времето се трансформира в луксозен курорт на метри от адриатическото крайбрежие на Черна гора. Вече не е просто един остров, а остров-хотел: стотици стари къщи, превърнати в луксозни апартаменти. В допълнение към комфортно настаняване, които приветства посетителите на острова, тук ви очакват и много уютни барове и ресторанти, често с басейни, а офертите за Свети Стефан предлагат възможности за спорт и разходка с лодка или яхта под наем.

Свети Стефан е едно невероятно място за почивка. Този уникален остров-хотел, свързан с брега чрез тесен провлак се намира на 9 км от Будва.

Плажовете на Свети Стефан са каменисти, с малко пясък, а заради специалния минерален състав на местните камъчета, има розов оттенък, който е особено приятен под лъчите на залязващото слънце и зората. Това създава спокойна и романтична атмосфера, която за дълго време остава в паметта.
Подобни дестинации
Котор
Черна Гора
Полезни връзки:
Свети Стефан | Котор | Черна Гора |
Абонамент за оферти
Абонирайте се за нашия е-бюлетин и
получавайте нашите актуални оферти.
   
 
 
 
   
Въведете кода: