Оферти за екскурзии, почивка и ваканция за Задар в Хърватия

Вашата оценка 5 от 1 глас
Задар
Задар е град на Адриатическото крайбрежие, в сърцето на хърватското крайбрежие. Най-важните забележителности в Задар са историческите паметници - Ротондата Св. Донат, Катедрала Св. Анастасия, Църквата Св. Мери и пеещата крайбрежна алея, предлагаща зашеметяваща гледка към крайбрежните острови.

За Задар можем да кажем, че е продължение на близките острови. Те представляват един вид покрайнините на града, непосредствено свързани с него с ферибот. Вечерта, когато слънцето залязва зад островите на Задар, средиземноморската меланхолия, присъща на тези краища леко пада над града и се усеща дори от туристите дошли в Задар, особено на плажа.

Задар предлага почивка на най-красивото място по цялото Адриатическо крайбрежие - заливи и борови дървета, много слънце, чисти плажове с камъчета, брегове, подходящи за гмуркане и подводен риболов. Можете да отидете на едно вълнуващо пътешествие с ферибот до близките острови. Офертите за Задар включват посещения до Пъкленица, Корнати, Велебит, и всеки, ентусиазиран турист ще помни посещението си до карстовите пещери.
Подобни дестинации
Дубровник
Хърватия
12 екскурзии
6 почивки
Хвар
Хърватия
Абонамент за оферти
Абонирайте се за нашия е-бюлетин и
получавайте нашите актуални оферти.
   
 
 
 
   
Въведете кода: