Оферти за екскурзии, почивка и ваканция за Созопол в България

Вашата оценка 5 от 1 глас
Созопол
Древният български град Созопол се разпростира между два живописни залива с дълги плажове. Почивка в Созопол избират тези, които ценят тиха почивка с възможност да се насладят на мястото. Древен Созопол има славата на един най-красивите градове по тези брегове, и стените му достигат до 6 метра. Той сече собствени монети с образа на една котва, която е символ на града.

Старият Град изненадва с романтична атмосфера, с тесните си улички, малки къщи с каменен приземен етаж и изобилие от зеленина, декоративни образци на древната архитектура. Разхождайки се по крайбрежната алея през един уикенд в Созопол, можете да видите древните укрепления, останки от тракийски крепости, древния храм на Аполон, както и островите Свети Иван и Петър. Всяка година се организира фестивала на изкуствата "Аполония", представяйки всички жанрове на изкуството в България.

Новият град често се нарича Харманите, този нов квартал привлича с бързо развиваща се инфраструктура и великолепни плажове. Созопол предлагат възможност да използвате тенис кортове, открит плувен басейн, зали за фитнес и много други услуги. Също така тук има изобилие от кафенета, магазини, барове, клубове и дискотеки, така че да не се отегчите.
Хотели в Созопол
Созопол, България
32 лв.
Созопол, България
83 лв.
Созопол, България
Созопол, България
Почивки в Созопол
Подобни дестинации
Пловдив
България
24 хотела
Банско
България
13 почивки
74 хотела
Велико Търново
13 хотела
София
България
44 хотела
Несебър
България
2 почивки
17 хотела
Хисаря
България
7 почивки
7 хотела
Абонамент за оферти
Абонирайте се за нашия е-бюлетин и
получавайте нашите актуални оферти.
   
 
 
 
   
Въведете кода: