Оферти за екскурзии, почивка и ваканция за Велико Търново в България

Вашата оценка 5 от 1 глас
Велико Търново
Велико Търново е разположен на историческите хълмове Света Гора, Царевец и Трапезица, на двата бряга на река Янтра, с изненадващо красива долина между три планини. Често наричан "Градът на царете" или "Старата Столица", Велико Търново привлича много туристи с уникалната си архитектура, а всички забележителности могат да бъдат посетени в продължение на 1-2 дни. Градът е едно от най-старите селища в България, а историята му е на повече от 5000 год.
В миналото, в града са живели царе и князе, които оставили след себе си огромен брой красиви сгради, оцелели до наши дни. Хълм Царевец със своите крепостни стени и кули на Балдуин, Дворецът на българските царе и още много забележителности, правят Велико Търново изключително красив и живописен.

Ще намерите хотели от всички категории, подходящи за отдих и бизнес. Това е един от най-посещаваните градове в България - хотели отговарят на всички съвременни изисквания, а високо качественото вино и нощният живот превръщат Велико Търново в желана дестинация за екскурзия през уикенда.
Хотели в Велико Търново
Велико Търново, България
Велико Търново, България
Велико Търново, България
Велико Търново, България
Подобни дестинации
Пловдив
България
24 хотела
Банско
България
13 почивки
74 хотела
София
България
44 хотела
Несебър
България
2 почивки
17 хотела
Созопол
България
11 почивки
22 хотела
Хисаря
България
7 почивки
7 хотела
Абонамент за оферти
Абонирайте се за нашия е-бюлетин и
получавайте нашите актуални оферти.
   
 
 
 
   
Въведете кода: