Оферти за екскурзии, почивка и ваканция за Санкт Петербург в Русия

Вашата оценка 5 от 1 глас
Санкт Петербург
Санкт Петербург е културната столица на Русия и втория по големина в страната град, с население от 4,8 милиона души. Малко градове в света могат да се похвалят с толкова много атракции, музеи, опери и театри, имения и дворци, паркове и паметници. Литературното и музикално наследство на града е не по-малко изключително, а заедно с Париж, Рим и Венеция, Санкт Петербург е включен в списъка на ЮНЕСКО с целия си исторически център.

Почивката в Санкт Петербург, "града на мостовете" - 68 реки, канали и потоци, които се пресичат във града във всички посоки и формират 42 острова на неговата територия, и гарантират изключително интересни гледки. Множеството реки и канали в града сформират и трите основни туристически района където са забележителностите - историческия център, Петроград и Василевски остров.

Основно място за покупка на сувенири и любимо на туристите дошли за уикенд в Санкт Петербург е големия пазар в историческия център на града, в района на Катедралата Свети Исак, Зимния дворец и Ермитажа. Офертите за Санкт Петербург често включват посещение на Остров Василевски, в западната част на града, свързан с южната част с два от най-известните моста - Дворец и Благовещение.
Екскурзии в Санкт Петербург
8 дни / 7 нощувки
2357 лв.
Дати: 27.12.2020 г.
7 дни / 6 нощувки
2349 лв.
Дати: 22.08.2020 г.
8 дни / 7 нощувки
2510 лв.
Дати: 08.07.2020 г. , 15.07.2020 г.
Абонамент за оферти
Абонирайте се за нашия е-бюлетин и
получавайте нашите актуални оферти.
   
 
 
 
   
Въведете кода: