Оферти за екскурзии, почивка и ваканция за Париж в Франция

Вашата оценка 5 от 1 глас
Париж
Париж е най-романтичния град в света. Екскурзия до Париж, столицата на Франция, е пътешествие света на модата, градът на влюбените, лукс и елегантност. Има голямо разнообразие от неща за вършене, което позволява максимално преживяване и пълно потапяне в атмосферата на града, дори да сте само за уикенд в Париж.

Преди да се втурнете презглава да търсите оферти за Париж, планирайте време да се насладите на произведенията на изкуството, на атмосферата, пропита в местните кафета, докато пиете чаша кафе с хрупкав кроасан, или възхитителна френска кухня и чаша превъзходно вино, изискано пазаруване и кан-кан в старите театри.

Не забравяйте да посетите готическата перлата на града - Нотр Дам, да се разходите из Латинския квартал, да направите завладяваща разходка с корабче по Сена и по Шанз-Елизе и Айфеловата кула, най-посещаваната и най-сниманата атракция в света.

Трябва да се обърне специално внимание на музеите на Париж, те са повече от всеки друг град в света, най-известният - Лувъра. Да разгледате великолепни ренесансови замъци в долината на Лоара или да посетите Дисниленд.
Екскурзии в Париж
6 дни / 5 нощувки
1228 лв.
Дати: 30.12.2020 г.
5 дни / 4 нощувки
1164 лв.
Дати: 30.12.2020 г.
6 дни / 5 нощувки
1164 лв.
Дати: 23.12.2020 г.
Абонамент за оферти
Абонирайте се за нашия е-бюлетин и
получавайте нашите актуални оферти.
   
 
 
 
   
Въведете кода: