Виена

Вашата оценка 5 от 1 глас
Виена
Виена се счита за един от най-очарователните градове в Европа, и си заслужава да бъде посетена от всеки, дори да е само за уикенд - приключение, което няма да забравите. И има защо. Виена може да претендира за титлата столица на света.

Забележителностите във Виена са държавната опера, катедралата Свети Стефан, Църквата на площад Am Hof, Kollalto Palace и др. Разходка из историческия център на Виена - по улиците на Колмаркт, Грабен и Кентнерщрасе. От тези улици може да се стигне пеша до известния дворец Хофбург, основна забележителност на града.

Почивката във Виена е удоволствие за всички сетива - опитайте виенски шницел, виенски наденици, ябълков щрудел, виенски кафе и торта "Сахер", познати на всеки турист. Местен специалитет е шницел от варено говеждо месо - Tafelspitz.

Офертите за екскурзия до австрийската столица Виена с хилядолетна история включват обиколки на някои от стоте музея на града, концерт с класическа музика или опера и заслужено привлича любители на изкуството от цял свят.
Екскурзии в Виена
5 дни / 3 нощувки
445 лв.
Дати: 22.12.2019 г.
Почивки в Виена
5 дни / 4 нощувки
930 лв.
Дати: 29.12.2019 г.
8 дни / 7 нощувки
698 лв.
Дати: 08.10.2019 г. , 03.12.2019 г.
Абонамент за оферти
Абонирайте се за нашия е-бюлетин и
получавайте нашите актуални оферти.
   
 
 
 
   
Въведете кода: