Венеция

Вашата оценка
Венеция
Венеция се смята за най-невероятният град в света, защото това е град на водата, построен специално за пешеходци. Много острови, разделени от канали и свързани помежду си с мостове, спретнати и красиви сгради, прекрасна атмосфера и усещане за чудо, историята и културата - всичко това привлича хиляди туристи.

Екскурзия до Венеция е отличен избор за меден месец, романтично бягство и добра почивка. Най-доброто време за пътуване до Венеция е септември или октомври, когато времето е все още топло и ясно, и хората не са толкова много. Почивката в Венеция със сигурност ще се превърне в незабравимо приключение: всеки ще получи много незабравими преживявания, ще се запознае с този красив град.

Офертите за Венеция включват различни пакети с посещения на забележителностите като Дворецът на дожите и камбанарията с часовника. Разходете се по уникалния площад Сан Марко, украсен с прекрасни мозайки, вижте Моста на въздишките.

Истински рай за ценителите на вкусната храна - във Венеция ви чака една истинска кулинарна почивка - тестени изделия, различни риби, ризото, и, разбира се, пица.
Екскурзии в Венеция
6 дни / 3 нощувки
378 лв.
Дати: 29.02.2020 г.
6 дни / 5 нощувки
1378 лв.
Дати: 15.02.2020 г. , 22.02.2020 г.
8 дни / 7 нощувки
776 лв.
Дати: 21.12.2019 г.
Почивки в Венеция
Подобни дестинации
Рим
Италия
32 екскурзии
7 почивки
Флоренция
3 екскурзии
3 почивки
Милано
Италия
13 екскурзии
1 почивка
Абонамент за оферти
Абонирайте се за нашия е-бюлетин и
получавайте нашите актуални оферти.
   
 
 
 
   
Въведете кода: