Атина

Вашата оценка
Атина
Южният град Атина има спокойна курортна атмосфера, изтъкана от летни жеги и морски бриз. В този древен град оживяват легенди, средиземноморска кухня, оживен нощен живот и цветни витрини - този коктейл и е тайната на митичния гръцки чар.

Преди хиляди години, градът се превръща в морска сила, и до ден днешен остава такава. Атина е истинско съкровище на древния свят. Градът е невероятен, там древните традиции и съвременност хармонично се преплитат помежду си. Символът на гръцката столица и истинско бижу на древна история - величественият Акропол.

Който избере Атина, ще бъде посрещнат топло и гостоприемно - на гръцки език. Пътуването до Атина е интересно първо запознанство с наследството на гръцката култура, история и чар на свещените произведения на изкуството и артефакти.

Офертите за Атина задължително включват културен тур в древния града. Добре да се разходите из стария квартал - Плака, в подножието на Акропола. Потапяйки се в лабиринта от загадъчни тесни и криволичещи улички, облицовани с исторически сгради, уютни механи с традиционна вкусна кухня и ехото на мъдростта.
Екскурзии в Атина
5 дни / 3 нощувки
948 лв.
Дати: 16.04.2020 г.
4 дни / 3 нощувки
375 лв.
Дати: 01.05.2020 г.
4 дни / 3 нощувки
345 лв.
Дати: 29.02.2020 г. , 02.04.2020 г.
Почивки в Атина
Подобни дестинации
о-в Крит
Гърция
о-в Санторини
4 екскурзии
5 почивки
о-в Лефкада
1 екскурзия
Абонамент за оферти
Абонирайте се за нашия е-бюлетин и
получавайте нашите актуални оферти.
   
 
 
 
   
Въведете кода: